Ladies beach kusadasi


ladies beach kusadasiLadies Beach, in het Turks beter bekend als Kadinlar Denizi, is een van de meest populaire en drukste stranden in Kusadasi. Het is een populair strand en niet alleen vanwege de uitstekende ligging dichtbij het centrum van Kusadasi, maar ook omwille van de kristalheldere, schone, ondiepe wateren. Het poederachtige zandstrand van Ladies Beach is prachtig en wordt goed onderhouden.

 

De kwaliteit van het strand is uitstekend waardoor Ladies Beach haar bezoekers de perfecte omstandigheden biedt om heerlijk te kunnen genieten van zon, zee en strand.

Waarom Ladies Beach

Ladies Beach is gelegen in een prachtige grote baai die wordt beschermd door het Griekse eiland Samos. Het strand is 1 km lang en er zijn vele faciliteiten beschikbaar, zoals verschillende vormen van watersport waaronder waterskiën, parasailing, surfen, bananenboten en men kan parasols, ligbedden huren en er zijn toiletten aanwezig. Het heldere water van de baai biedt de mogelijkheid om te duiken of te snorkelen. Er is strandwacht aanwezig tussen 08.00 – 19.00 uur. Er is geen autoverkeer toegestaan bij het strand en Ladies Beach wordt begrensd door een wandelpromenade vol met mooie palmbomen, die een verkoelende schaduw geven. De boulevard nodigt u uit om heerlijk te flaneren of naar mensen te kijken vanaf de vele terrasjes. De meeste hotels van Kusadasi zijn gehuisvest aan deze boulevard, alsmede winkels en eetgelegenheden.

ladies beachhh

Horaca Ladies Beach

cuba beach clubLadies Beach biedt naast zon, zee en zand een verscheidenheid aan restaurants. Van Turks tot Chinees en zelfs een echt Indisch restaurant, verschillende soorten restaurants en internationale gerechten zijn er te vinden. Daarnaast is Ladies Beach ook de thuishaven van een van de beste strandclubs in Kusadasi; Cuba Beach Club. Overdag kunt u hier heerlijk relaxen op grote kussens en genieten van de zon en ’s nacht, als de muziek wat harder wordt gezet en de drankjes rijkelijk gaan stromen, kunt u er dansen tot in de vroege uren van de ochtend.

sunset kusadsaiZonsondergangen bij Ladies Beach zijn bijzonder en zeker een must see! Drink een glas wijn of een ijskoude Efes in een van de vele cafés, terwijl u uitkijkt op de adembenemende zonsondergang achter het Griekse eiland Samos. Een ervaring die iedereen zal koesteren en mee naar huis zal nemen als zeer waardevolle herinnering.

Hoe er te komen?

Ladies Beach is met de bekende Turkse minibusjes (dolmus) gemakkelijk te bereiken. Een dolmus brengt u rechtstreeks van het centrum van Kusadasi naar Ladies Beach in een paar minuten. Vanuit het centrum vertrekken om de 5 minuten verschillende dolmusbussen. Wilt u wandelen, dan is het vanuit Kusadasi zo’n 20 minuten lopen.

Houdt er wel rekening mee dat het strand ook door veel lokale bewoners wordt bezocht op vooral de vrije dagen. Op zaterdag en zondag kan het er dus extra druk zijn.

Of u nu van een lekkere luie dag zwemmen en zonnen houdt of liever wat wil ronddwalen langs de vele souvenirwinkels, wilt chillen in van de vele strand cafés of een actievolle dag van watersporten wilt beleven – Ladies Beach heeft het allemaal.