Aquapark kusadasi


Het aquapark van Kusadasi: Adaland, is een van de coolste plekken van Kusadasi.

Vakantie – vaak de bestetijd van het hele jaar. Afgezien van de zon, het strand en de zee en het water zijn waterparken een heerlijk uitje voor kinderen en volwassenen tijdens de vakantie. Iedereen kan er genieten en een heerlijke dag beleven. Ook vlakbij Kusadasi , een stad aan de Egeïsche kust van Turkije, op ongeveer 90 kilometer ten zuiden van Ismir en op ongeveer acht kilometer afstand van het centrum van Kusadasi , ligt een spectaculair Aquapark. Het Adaland Aqua park.

adaland

adaland glijbaanWat heeft het Adaland Aqua Park te bieden?

Het Adaland Aqua Park beschrijft zichzelf als het grootste waterpark van Europa. Dit Aqua park lokt toeristen met meer dan 25 glijbanen en andere waterattracties en wateractiviteiten. De Sidewinder, Red Phantom, Tarantula, en de Yellow Phyton behoren tot de favoriete attracties.

Daarnaast zijn er een kinderbad en glijbanen met thema van de torens van het Kremlin, een jacuzzi, een golfslagbad, een lazy river, springtorens, trampolines en verschillende restaurants te vinden.

Het is een park met voor ieder wat wils. Voor zowel jong als oud.  Meerdere keren per dag vindt er een hoogtepunt plaats doordat er een bekende regendans wordt uitgevoerd. Een actieve en vrolijke dans waar iedereen aan mee kan doen door de instructies van de lerares op te volgen. Tijdens deze dans worden er verfrissende straaltjes water op de maat van de verschillende bekende dance beats, de lucht ingespoten.

Kom zelf naar Adaland Aqua Park

adaland 33En geniet van spanning en sensatie  op een van de coolste plekken in Kusadasi! Voel de adrenaline door het lichaam stromen als u van één van de grote glijbanen afgaat waarop wel een snelheid tot 80 kilometer per uur kan worden bereikt. Of ontspan heerlijk tijdens een rustig tochtje , drijvend op een band door de lazy river. Ligstoelen en parasols kunt u overal gebruiken, waardoor u heerlijk kunt genieten van de zon. En de allerkleinsten kunnen ook genieten van hun eigen avonturen met de beschikbare animatie-activiteiten en het kinderbad.

Dolfinpark en Seapark

dolphin park kusadasiNaast het Adaland Aquapark ligt ook een Dolfinpark en Seapark. In het Dolfinpark vinden dolfijnen shows plaats en is het mogelijk om met dolfijnen te zwemmen. Het Seapark is het nieuwste gedeelte van Adaland. Als bezoeker kan je in dit aquarium gaan zwemmen met een wetsuit, duikbril en snorkel aan. Er zwemmen hier talloze kleurrijke vissen en andere zeedieren die te bewonderen zijn.

Openingstijden en prijzen

Het Adaland Aqua Park is dagelijks geopend van mei tot september van 10:00-18:00 uur.

Volwassenen en adolescenten vanaf 9 jaar TL45.00
Kinderen 4-9 jaar TL35.00
Kinderen 0-3 jaar gratis

Met een ticket kunt u de hele dag gebruik maken van de zwembaden, glijbanen, ligstoelen, parasols, zonneterrassen en springtorens. Er is een breed scala aan drink en eettentjes te vinden. Opties genoeg om uw onvermijdelijke honger te stillen, variërend van hamburgers tot Turkse specialiteiten.

Dus, als u op zoek bent naar de perfecte dag vol plezier familie ga naar Kusadasi Adaland. Een wereld van onbeperkt waterplezier, spanning, opwinding en weelderige groen wacht op u! Jong en oud kan genieten van de spanning en sensatie in dit prachtige fascinerende, zonovergoten waterpark. U en uw familie zullen een dag vol onvergetelijk plezier hebben. Echt de perfecte keuze!