Vliegen naar Turkije


vliegen naar turkijeVanuit Nederland, maar ook vanuit België of Duitsland, kan je vanaf verschillende luchthavens naar verschillende bestemmingen in Turkije vliegen. Turkije is een populaire vakantiebestemming en bovendien zijn er veel Nederlandse Turken die regelmatig naar hun thuisland vliegen; er is dus veel vliegverkeer tussen Nederland en Turkije en de mogelijkheden zijn dan ook divers. Zo zijn er rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol naar Istanbul, Antalya Izmir, Dalaman, Gazipasa en Elazig, vanaf Maastricht vlieg je naar Ankara, Antaly en Kayseri en vanaf Rotterdam naar Bodrum, Antaly en Dalaman. Dit zijn slechts voorbeelden en het loont dan ook echt de moeite om uit te zoeken wat voor jou de handigste en voordeligste verbinding is.

airport turkijeVoordelig vliegen naar Turkije

Je ziet dus dat de concurrentie groot is en als je even de tijd neemt om te kijken wat de beste en voordeligste mogelijkheid is om te vliegen naar Turkije, zal je zien dat er verschillende vliegmaatschappijen zijn die voordelige tickets leveren. Vertrek je vanuit Nederland dan heb je bij Turkish Airlines, KLM, Pegasus Airlines, TUIfly en Transavia goede kans om een voordelig ticket te kunnen boeken. Uiteraard hangt het er wel vanaf wanneer je wil vertrekken. In het hoogseizoen en tijdens vakanties liggen  de prijzen hoger dan daarbuiten. Als je kan, vlieg dan in een rustige periode, dat kan je echt veel geld schelen. Boeken kan je via je reisbureau, maar ook via de websites waar je vliegtickets kan vergelijken en opzoeken. Kijk ook even of het voor jou handiger en goedkoper is om bijvoorbeeld vanuit Duitsland te vliegen. Voor mensen in het oosten van Nederland zijn bijvoorbeeld Düsseldorf vaak makkelijker te bereiken dan Schiphol en soms zijn tickets vanuit Duitsland ook nog eens een stuk goedkoper.

Hoe lang is het vliegen naar Turkije?

De vluchttijd is uiteraard afhankelijk van de locaties van vertrek en aankomst, maar reken op een tijd van tussen de 3 en 4 uur vliegen.

Vergeet je visum Turkije natuurlijk niet aan te vragen. Dit regel je gemakkelijk en snel via onze website en als je het één dag voor vertrek aanvraag zorgen wij dat je visum op tijd binnen is via e-mail.