Over ons


Onstaan

Turkijevisumonline.nl is ontstaan omdat we zagen dat het regelen van een visum naar Turkije een stuk makkelijker kan. Als je het visum moet regelen heb je niet direct een idee waar je terecht kan en hoe de procedure in zijn werk gaat. Daarnaast kan je bij aankomst in Turkije wel je visum verkrijgen maar staan er vaak lange wachtrijen en is het een hoop gedoe met betalen. Waarom iets niet makkelijker maken dachten we. Makkelijk vooraf je visum regelen zonder je er zorgen over maken, makkelijk vooraf betalen met het vertrouwde iDeal en ook nog eens tegen dezelfde kosten.

 

Hoe gaan jullie om met de informatie welke ik instuur via het aanvraagformulier?

Veel andere partijen zijn er onduidelijk over. Wij vinden dit een belangrijk punt. Ten eerste zullen wij nooit de informatie geven aan derden en nooit gebruiken voor commerciele doeleinden. De enige partij is de Turkse overheid en dat alleen tijdens het aanvraagproces.

Daarnaast zorgt Turkijevisumonline.nl dat alle gegevens na het aanvragen van het visum worden verwijderd uit onze database. Zo zijn uw gegevens veilig. Tijdens het aanvraag proces zorgen we daarnaast dat alles versleuteld is opgeslagen, zodat ook tijdens de aanvraag alles beveiligd blijft.