Uitgaan in Alanya


uitgaan in alanya

Het bruisende uitgaansleven in Alanya trekt veel jongeren naar de badplaats. De meeste grote discotheken en bars vind je in en rond het drukke havengebied, zoals de Havana Club, Robin Hood en de James Dean Bar. Iets verderop, buiten Alanya, vind je de populaire openluchtdiscotheek Auditorium en in het centrum van de stad en aan de boulevard zijn talloze kroegjes en levendige terrasjes. Kortom, een uitgaansleven met voor elk wat wils!

Alanya uitgaan; de plekken die je niet mag missen.

Er zijn dus veel gelegenheden waar je kunt uitgaan in Alanya. Hieronder bespreken we de plekken die je beslist niet mag missen.

Robin Hood

Robin Hood is de grootste disco van Alanya; er zijn 4 verdiepingen met op elke verdiepingen een eigen sfeertje. Op de eerste 2 verdiepingen is de Robin Hood Club gevestigd, daarboven ligt de Hawaii Beach Club en op de vierde verdieping klinken de zwoele klanken van de Lation Club.

Murphy’s

Discotheek Murphy’s is erg populair onder de Nederlandse jongeren. Het is een kleine discotheek waar je kan genieten van echt Hollandse gezelligheid; op donderdag is het Hollandse Avond!

Havana Club

In Havana Club hoor je werkelijk alle muziekstijlen. Van jaren ’60 tot en met ’80 en van R&B tot Latin en van HipHop tot House. Kom je vroeg, dan kan je voor een zacht prijsje de lekkerste cocktails drinken.

Janus

In discotheek Janus kan je de hele nacht swingen op top 40 en hiphop muziek. Naast de disco is een restaurant gevestigd waar je een stevige bodem voor een avondje uit kan leggen. Je kan er tot 00.00 uur terecht, dus kan je zo vanuit het restaurant de disco in gaan.

James Dean

James Dean is een echte hot spot onder de disco’s. Overal zie je posters van James Dean, maar toch hangt er een gezellige internationale sfeer. Dat komt ook doordat elke afzonderlijke ruimte een eigen muziekstijl heeft. Er zijn plekjes waar je lekker relaxed kan zitten, flitsende dansvloeren en een heuse VIP-lounge. James Dean opent overdag al zijn deuren en de consumpties zijn dan  voor de helft van de prijs die in de avonduren wordt berekend.

Bistro Bellman

Bistro Bellman is een grote openluchtdisco die je beslist niet mag missen. Muziek in diverse stijlen en vaak van de beste dj’s!

Zapfhahn

De sfeer in Zapfhahn wordt bepaald door heerlijke muziekstijlen; Jazz, R&B, Retro en Blues. Daarnaast zijn er regelmatig optredens van bekende dj’s, bands en zangers.

Auditorium

We noemden het Auditorium al in de inleiding. Je kan er komen door de gratis shuttlebus vanuit de haven van Alanya te nemen. In het Auditorium kun je feesten tot je erbij neer valt want de deuren gaan open om 22.00 uur en de boel sluit pas weer om 06.30 uur! Er is zelfs een zwembad waar je tussendoor even af kan koelen!

Summer Garden

Een plek die je beslist niet mag missen is Summer Garden. Deze schitterend moderne en exclusieve club in Konakli omvat een indrukwekkend en kleurrijk aquarium. Alle moderne muziekstijlen zijn vertegenwoordigd, waaronder ook Turkse popmuziek.