Marmaris uitgaan


marmaris uitgaan

Marmaris is schitterend gelegen in een grote baai aan de Egeïsche Kust. Het is een populaire bestemming voor een gevarieerde strandvakantie, maar Marmaris is ook enorm populair onder jongeren die strand en stappen willen afwisselen. Marmaris kent dan ook een bruisend uitgaansleven met talloze bars en trendy disco’s waar je helemaal het dak eraf kunt laten gaan!

marmaris by nightBarstreet en Hollandse gezelligheid

Net als veel andere Turkse “jongerenbestemmingen” is er in Marmaris ook een echte Barstreet. Hier vind je alleen maar kroegen, bars en disco’s. Verder kan je ook terecht op de boulevard, daar zijn ook een aantal uitgaansgelegenheden. Plaatsen die je eigenlijk niet mag missen zijn o.a. Club Rembrandt, The Arena, The Greenhouse en Club Joy. Club Rembrandt is helemaal op Nederlanders gericht en je kan er dan ook terecht voor een
avondje  echte Hollandse gezelligheid.

Wil je in Marmaris uitgaan dan zit je dus goed. Tijdens de zomermaanden zijn er talloze feesten met optredens van bekende dj’s en zangers. Touroperators van jongerenreizen, zoals bijvoorbeeld Beachmasters en Gogo, organiseren ook vaak heuse kroegentochten. Iedere zomer worden er vele feesten georganiseerd met bekende DJ’s en artiesten.

party boatVaren en swingen

Voor een knallend avondje uit boek je een tocht op de Temptation White Cruise! Voor ongeveer 11 euro vaar je mee en ben je verzekerd van een onvergetelijke tijd; varen, genieten van een lekkere cocktail en swingen  tot je erbij neervalt! Om de sfeer helemaal compleet te maken is iedereen in het wit gekleed (jij dus ook!).

Prijzen

De prijzen voor een biertje variëren tussen de 3 en de 5 euro. De discotheken vragen vaak een entreeprijs, maar dan krijg je vaak een drankje gratis. Ga je naar Marmaris om te stappen? Dan raden wij aan je reis te boeken bij een touroperator met jongerenreizen. Deze bieden namelijk speciale partypakketten waarbij je voordeliger uit kan gaan en korting krijgt op je consumptie