Visum aanvragen via beveiligde SSL verbinding

20 januari 2015

ssl verbindingHet visum voor Turkije is alleen online aan te vragen. Dit heeft de Turkse overheid sinds kort in laten gaan. Eerder was het altijd mogelijk om het visum op de luchthaven aan te vragen. De Turkse overheid heeft besloten dat het tijd was voor verandering omdat deze werkwijze niet efficiƫnt was. Na bekendmaking van het zogenoemde e-visum oftewel het elektronische visum schoten de verschillende visumbureaus uit te lucht. Er waren veel tegenstanders van het e-visum voor Turkije. Dit omdat veel vakantiegangers naar Turkije er niet altijd bij nadenken dat ze een visum voor Turkije nodig hebben. Deze groep vakantiegangers kocht dan het visum op de luchthaven en hun vakantie kon beginnen. Nu dit niet meer mogelijk is, beginnen veel reizigers hun vakantie toch minder prettig. Daarnaast waren er mensen tegen het e-visum omdat ze het niet prettig vinden om hun persoonlijke gegevens online in te voeren. Daarom hebben wij van Turkije Visum Online een beveiligde SSL verbinding. Wanneer u een visum voor Turkije bij ons vraagt bent u er zeker van, dat uw gegevens niet kunnen wordt gekraakt.

Wat is een beveiligde SSL verbinding?

Een SSL verbinding staat voor Secure Socket Layer en houdt in dat de verbinding gecodeerd en beveiligd is. Deze codering is niet te lezen door derden. Op deze manier worden de persoonsgegevens beschermd en hoeft u nooit bang te zijn dat al uw gegevens worden misbruikt. Daarnaast kan door deze verbinding de website nooit worden gehackt. Helaas zijn er altijd kwaadwillende mensen maar bij Turkije Visum Online hebben ze geen kans.

Veilig e-visum Turkije aanvragen

Wij raden u aan om alleen een visum online aan te vragen als het bedrijf een beveiligde SSL-verbinding heeft. U kunt zelf gemakkelijk herkennen of de desbetreffende website een SSL verbinding heeft. Dit kunt u zien doordat de volledige URL niet begint met http://www. Maar met https://www. De extra s achter http geeft de beveiligde verbinding weer. Daarnaast is er ook altijd een slotje voor de URL te zien.