Romantische Huwelijksreis ideeën voor Turkije

25 maart 2015

Vanwege de diversiteit aan locaties, activiteiten en soorten vakanties, is Turkije een uitstekende plek voor een huwelijksreis. Van luxe verwennerij, tot goedkope strand bestemmingen, het land biedt het allemaal.

beach-honeymoon

Top Drie Honeymoon ideeën voor Turkije

Charmante en charismatische Cappadocië

In het hart van Turkije, dat bekent staat als de regio Anatolië ,ligt een gebied genaamd Cappadocië. In dit surrealistische landschap van eigenzinnige unieke grot hotels, voelen jonggehuwden de romantische sfeer van ’s morgens tot’ s avonds.

Unesco_Local-Cave-House-2
Het wonen in deze grotten dateert van honderden jaren geleden, maar deze dagen, hebben de hotels deze grotten van alle moderne gemakken en faciliteiten voorzien. Zeer geschikt voor een honeymoon als je weet dat er hotels bestaan in deze grotten met een jacuzzi, overdekte zwembaden, uitzicht op de bergen, kingsize bedden, exotische gerechten. En een huwelijksreis wordt helemaal onvergetelijk wanneer je vroeg wakker wordt gemaakt voor een romantische en onvergetelijke zonsopgang ballonvaart over het landschap.

Intense Vibes in Istanbul

Istanbul, de eindbestemming op de klassieke route van de voormalige luxe Orient Express trein is een andere ideale keuze voor een honeymoon. De stad is de nummer één bezochte bestemming in Turkije.

honeymoon-packages-b-16
Haar diversiteit, ongrijpbare geschiedenis en moderne, westerse standaarden heeft alles voor een huwelijksreis. Of deze reis nou budget moet zijn of moet uitspatten van luxe. Kies voor een hotel met uitzicht op de historische Bosporus of gewoon winkelen als een gek en feesten tot het ochtendgloren. Of bezoek de vele historische gebouwen zoals de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee en het Topkapi-paleis. En heel speciaal, de Galatatoren biedt een panoramisch uitzicht op de zonsondergang over de stad.

HDR9_From-Galata-Tower-4

Adembenemende sfeer van Bodrum

Beroemdheden als Ronaldo, Catherine Zeta Jones en Russell Crowe hebben dit kosmopolitische schiereiland aan de Egeïsche kust al eens bezocht. Het heeft een veelheid aan hotels, restaurants en mooie badplaatsen die duizenden getrouwde stellen elk jaar opnieuw lokken.

images

Gulet cruise

Een extra tintje aan een romantische huwelijksreis geeft zeker een driedaagse gulet cruise. Je vaart langs de Egeïsche en de Middellandse Zee in pure gelukzaligheid.

D8