Aquapark bodrum


aquapark bodrum

Hoewel er twee waterparken zijn in/bij Bodrum, wordt met ‘waterpark Bodrum’ eigenlijk altijd het Dedeman Aquapark Bodrum bedoeld. Het ligt iets voorbij de badplaats Ortakent en het is het grootste waterpark van Turkije. Het andere park is vrij klein en ligt tussen Bodrum en het nabijgelegen Gumbet en biedt zo’n beetje de standaard attracties, best leuk maar niet echt bijzonder. In het Dedeman Aquapark Bodrum daarentegen ben je met gemak een hele dag zoet en waarschijnlijk vind je het aan het eind van de dag jammer dat je terug naar je hotel moet. Het park heeft werkelijk aan iedereen en elke leeftijdsgroep gedacht. Tussen de waterpret door, kun je lekker bijkomen en een  hapje eten in één van de gezellige restaurantjes.

dedeman aquaparkDedeman Aquapark Bodrum

Het Dedeman Aquapark Bodrum is een gigantisch groot waterpark waar de liefhebbers zich helemaal kunnen uitleven. Behalve een aantal verschillende zwembaden zijn er maar liefst 23 waterglijbanen en een 350 kilometer lange, kunstmatige rivier. Voor de kleintjes zijn er aangepaste glijbanen en voor elke leeftijdsgroep geschikte zwembaden.

Daarnaast zijn er ook spannende attracties zoals de Big Hole, waarbij in een vierpersoons- rubberbootje in grote snelheid naar beneden suist, de Black Hole, met duizelingwekkende snelheid en lichteffecten, Tube Kamikaza, waarbij je in een hoek van 80 graden naar beneden spettert, de Multislide met 4 parallelle glijbanen zodat je met de hele familie naar beneden kan glijden en ook onderdelen die bedoeld zijn om heerlijk te ontspannen, zoals de Lazy River en de Wave Pool waar je heerlijk wordt opgetild door en drijft op de golven.

Natuurlijk zijn er ook mensen die liever aan de kant blijven en daarom zijn er ook een bar, een disco, winkels, een speeltuin, een biertuin, een salto trampoline, super schaak, en natuurlijk restaurants, douches, een medische post etc. Kortom, je kan gerust met een  hele familie naar het waterpark en jong en oud zal zich zeker vermaken!

Aquapark Bodrum; openingstijden en prijzen

Dedeman Aquapark is dagelijks geopend van 22 mei tot en met 5 oktober. In mei en juni zijn de openingstijden  van 10.30 – 17.00 uur, in juli en augustus van 10.30 – 18.00 uur en in september en oktober van 10.30 – 17.00 uur.

Volwassenen: 20 Euro, kinderen 12 Euro, tot 6 jaar en 65+ gratis.